Ott Raska

 
 
Olen 37-vuotias mies ja kotoisin Tallinnasta. Suomeen muutin avioliiton kautta vuonna 1995.

Oma urheiluhistoriani on monipuolinen. Nuorempana päälajeinani olivat jalkapallo ja pyöräily. Ohessa tuli harrastettua myös nyrkkeilyä, uintia, judoa, alppihiihtoa ja painonostoa, joista muistoina löytyy myös mitaleita ja palkintopokaaleita. Nyt vanhempana nautin enemmän luonnossa liikkumisesta hyvässä seurassa. Harrastuksiini kuuluvat maastopyöräily, hiihto, lumilautailu, vapaalasku, maastojuoksu ja triathlon.

Vuoden kohokohdat ovat keväiset hiihtovaellusmatkat Pohjois-Norjaan. Nämä matkat ovat fyysisesti vaativia ja juuri siksi haluan harjoitella ympäri vuoden monipuolisesti.

Oman kokemuksen kautta olen oppinut tuntemaan kehoni. Lukuisista loukkaantumisista olen pystynyt kuntoutumaan omillani, kertaakaan leikkauspöydälle joutumatta. Melkein kaikki on mahdollista, jos vain motivaatiota riittää.

Vuosia sitten kärsin anemiasta, jonka vuoksi vanhat ruokailutottumukseni joutuivat remonttiin. Opin, kuinka suuri merkitys laadukkaalla ravinnolla ja oikealla ruokailurytmillà on terveyteen ja hyvinvointiin. Sen ansiosta palauduin sairaudesta ennàtysajassa ja kokemusta rikkaampana.

Olin pitkään haaveillut työskenteleväni liikunnan parissa täysipäiväisesti. Vuonna 2011 päätin toteuttaa unelmani; suoritin aikuisliikunnan ammattitutkinnon ja Personal Trainer -lisenssin. Parasta tässä ammatissa on se, että pääsen jakamaan omia kokemuksiani ja sita kautta muuttamaan myös asiakkaiden elämää parempaan ja terveellisempään suuntaan.


Koulutustausta:

FISAF Personal Trainer

2012 Pajulahti

Aikuisliikunnan ammattitutkinto
2012 Pajulahti

FISAF Kuntosaliohjaaja
2012 Pajulahti

Kalliokiipeilyn peruskurssi
2010 Arctic Mountain Guides

Vuoristohiihtokurssi
2010 Arctic Mountain Guides

Johtamisen erikoisammattitutkinto
2009 Rastor

Merkonomi 1998
Hämeenlinnan liiketalouden ja tietotekniikan instituutti
 
Personal trainer Ott Raska ott.raska@raskaspt.fi  Y-tunnus: 2529749-6  
Tehtaankatu 1 B 20, 13220 Hämeenlinna puh. 040 514 6661