Partaharju Camp 2013

 

Hei!

Olen Mari Mikkelistä ja Oton opiskelukaveri Pajulahden LAT- ja PT-opinnoista vuodelta 2012. Työskentelen Etelä-Savon Liikunta ry:llä (ESLi) projektipäällikkönä kansainvälisessä Villages on Move –projektissa.

ESLi järjesti hankkeeseeni liittyen liikunnallisen kansainvälisen nuorisovaihdon Pieksämäellä Partaharjun Opistolla 13. - 17.6.2013. Leiriläisiä ja ohjaajia oli yhteensä n. 30 henkilöä Virosta ja Suomesta. Leiriläiset olivat iältään 16 - 20 -vuotiaita pääosin maaseudun nuoria liikkujia, ohjaajia tai tulevia toimijoita. Leiriohjelmaan sisältyi paljon liikunnallista aktiviteettia, uusiin lajeihin (mm. soveltava liikunta) ja paikalliseen liikuntakulttuuriin tutustumista sekä leiriläiset perehtyvät ohjaajana toimimiseen.

Lisätietoja hankkeesta: http://www.esliikunta.fi/hanketoiminta2/villages-on-move-hanke/

Jo leiriä suunnitellessani oli luontevaa kääntyä Oton puoleen, sillä halusin leirin suunnitteluun sekä myös leirille mukaan kansainvälisen ja liikunnallisen henkilön jonka tunnen & johon luotan. Ott oli leirimme ohjaaja sekä tulkki ja molemmat ”roolit” onnistuivat loistavasti. Oton kanssa yhteistyön tekeminen oli vaivatonta ja tiesin koko ajan, että hän tekee oman osansa sovitusti ja hyvin. Leiripalaute niin nuorilta kuin muilta ohjaajiltakin vain vahvisti näkemystäni Oton sopivuudesta myös tällaisiin tehtäviin. Kiitos Ott!

Aurinkoista kesää kaikille ja kuten me ESLi:ssä sanomme ”Elä Sinäkin Liikkuen”!

Aurinkoisin terveisin
Mari Kurtti
Etelä-Savon Liikunta ry
mari.kurtti@esliikunta.fi
www.esliikunta.fi


<< Takaisin

 
Personal trainer Ott Raska ott.raska@raskaspt.fi  Y-tunnus: 2529749-6  
Tehtaankatu 1 B 20, 13220 Hämeenlinna puh. 040 514 6661